Antena 3 CNN Actualitate Social Încă un pedofil face victime pe străzile din București. Polițiștii au reținut un suspect

Încă un pedofil face victime pe străzile din București. Polițiștii au reținut un suspect

Încă un pedofil face victime pe străzile din București. Polițiștii au reținut un suspect
09 Mai 2019   •   17:17

În urma unui apel la 112, polițiștii secției 19 București au reținut un bărbat pentru suspiciuni de corupere sexuală și ultraj contra bunelor moravuri. Bărbatul corespundea descrierii părinților a două minore, care pe 6 mai au sesizat la Poliție un individ ce le-a abordat pe cele două fete în timp ce acestea se jucau pe o stradă din sectorul 5. 

Pe 6 mai, părinții a două minore au depus o sesizare la secția 19 de Poliție în care au raportat un bărbat ce s-a expus în fața fetelor lor. Minorele, care se jucau pe o stradă din sectorul 5 au fost abordate de către un individ, scrie libertatea.ro. 

Odată atrasă atenția fetelor, bărbatul ar fi vorbit puțin cu ele după care și-a fi expus penisul în fața acestora. 

În urma unui apel 112, polițiști din cadrul Secției 19 au reușit depistarea unui bărbat ale cărui semnalmente corespundeau cu cele ale  bărbatului reclamat. În urma probelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, s-a dispus începerea urmăririi penale față de acesta și reținerea pentru 24 de ore, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală, ultraj și ultraj contra bunelor moravuri, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat de presă. 
    

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close