Antena 3 CNN Actualitate Social Încă un pedofil face victime pe străzile din România. Un bărbat de 32 de ani a agresat o fetiță de doar cinci ani

Încă un pedofil face victime pe străzile din România. Un bărbat de 32 de ani a agresat o fetiță de doar cinci ani

Încă un pedofil face victime pe străzile din România. Un bărbat de 32 de ani a agresat o fetiță de doar cinci ani
Sursa foto: Foto: pixabay.com
21 Mai 2019   •   13:20

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din localitatea buzoiană Cernăteşti, cu antecedente penale, este cercetat pentru infracţiunea de agresiune sexuală a unei fetiţe în vârstă de cinci ani din aceeaşi localitate. 

Potrivit anchetatorilor, din primele informaţii se pare că bărbatul ar fi petrecut cu tatăl minorei şi concubina acestuia, după care a plecat acasă să aducă un prelungitor însoţit de fetiţă. La întoarcere, fetiţa a povestit tatălui său că prietenul său i-a cerut să se dezbrace, cazul fiind sesizat la Poliţie. 

Reprezentanţii Biroului de presă al IPJ Buzău au precizat că "s-a deschis dosar penal pentru infracţiunea de agresiune sexuală, fetiţa urmând să fie supusă unor expertize medico-legale". 

În context, directorul DGASPC Buzău, Loredana Dorobanţu, a declarat că "fetiţa, care face parte dintr-o familie cu şase copii, a fost adusă de Poliţie la un Centru de primiri urgenţe", fiind demarată o anchetă socială şi evaluarea psihologică a micuţei.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close