Antena 3 CNN Actualitate Social Incendiul la depozitul de maşini dezmembrate s-a extins; ISU a mărit efectivele

Incendiul la depozitul de maşini dezmembrate s-a extins; ISU a mărit efectivele

Incendiul la depozitul de maşini dezmembrate s-a extins; ISU a mărit efectivele
06 Noi 2018   •   16:03
Update: Incendiul care a izbucnit marţi dimineaţa la depozitul de maşini dezmembrate de la marginea Craiovei s-a extins din cauza cantităţii mari de materiale combustibile (cauciucuri, mase plastice, deşeuri), motiv pentru care ISU Dolj a mărit efectivele de la locul intervenţiei la peste 50 de pompieri care acţionează cu 10 autospeciale cu apă şi spumă.

Potrivit ISU Dolj, la faţa locului intervin şi două autospeciale de la un serviciu privat pentru situaţii de urgenţă şi una de la CET II, de unde se face şi alimentarea cu apă.

Intervenţia pompierilor este dificilă şi din cauza fumului dens degajat de arderea cauciucurilor. Animalele dintr-o gospodărie care se află în apropiere au fost evacuate.
 
Știre inițială: Pompierii intervin marţi, în jurul prânzului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de dezmembrări auto amplasat în cartierul craiovean Bariera Vâlcii, a informat ISU Dolj.

Potrivit sursei citate, focul se manifestă la materiale combustibile precum cauciucuri, mase plastice şi alte deşeuri care emană un fum dens şi face dificilă intevenţia.

Nu au fost înregistrate victime, iar ISU Dolj a informat că nu au fost înregistrate nici pagube însemnate.

×
Subiecte în articol: incendiu puternic Craiova
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close