Antena 3 CNN Actualitate Social Incident grav în Craiova. Un șofer beat a fost împușcat de polițiști după un conflict în trafic

Incident grav în Craiova. Un șofer beat a fost împușcat de polițiști după un conflict în trafic

Incident grav în Craiova. Un șofer beat a fost împușcat de polițiști după un conflict în trafic
Sursa foto: Foto: Facebook/Politia Romana - www.politiaromana.ro
20 Mar 2019   •   13:59

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost împuşcat de polițişti la Craiova. Bărbatul fusese implicat într-un conflict cu un alt conducător auto, iar când oamenii legii au intervenit, şoferul a fugit cu maşina.

Poliţiştii l-au urmărit. Ulterior, şoferul a abandonat maşina şi a încercat sa fugă. Poliţiştii care îl urmăreau au executat patru focuri de avertisment şi pentru că şoferul fugar nu s-a oprit, acesta a fost împușcat în picior.

Poliţişti din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au intervenit marţi noaptea pentru a aplana un conflict între conducătorii a două autoturisme. La apariţia echipajului de poliţie, unul dintre şoferi a fugit cu maşina. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cerându-i să oprească.

La un moment dat, şoferul fugar a coborât din maşină şi a luat-o la fugă. Unul dintre poliţiştii a tras patru focuri de armă în plan vertical, în încercarea de a-l determina pe acesta să se oprească. Întrucât bărbatul a continuat să fugă, poliţistul a tras asupra picioarelor şoferului fugar, un glonţ rănindu-l pe acesta în piciorul stâng, scrie cancan.ro.

×
Subiecte în articol: Craiova sofer politisti beat
Parteneri
Horoscop 8 iunie 2023. Racii trec printr-o despărţire
x close