Antena 3 CNN Actualitate Social Dosarul de sclavie de la Berevoeşti: Inculpații rămân în arest încă 30 de zile

Dosarul de sclavie de la Berevoeşti: Inculpații rămân în arest încă 30 de zile

Dosarul de sclavie de la Berevoeşti: Inculpații rămân în arest încă 30 de zile
de M.Z.    |    09 Noi 2016   •   17:28

Un număr de 34 de inculpaţi în dosarul de sclavie de la Berevoeşti, jud. Argeş, vor petrece încă 30 de zile în arest preventiv, iar patru femei rămân în arest la domiciliu, potrivit deciziei luate de magistraţii Tribunalului Argeş.

Inculpaţii au fost aduşi cu dubele poliţiei din judeţele Argeş, Olt, Vâlcea, Dâmboviţa şi Bucureşti la Tribunalul Argeş, acolo unde s-a judecat prelungirea de mandat.

Înainte de a intra în sala de judecată, inculpaţii au strigat, plângând, că sunt nevinovaţi. 

La jumătatea lunii iulie, 40 de percheziţii au avut loc în satul Gămăceşti din comuna Berevoeşti, judeţul Argeş, pentru destructurarea mai multor grupuri infracţionale organizate specializate în infracţiuni de trafic de persoane şi trafic de minori.

În localitatea argeşeană Berevoeşti, anchetatorii susţin că, din 2008 şi până în prezent, mai multe grupuri infracţionale au recrutat 40 de persoane minore şi majore şi le-au constrâns, prin inducere în eroare sau chiar răpire, la executarea de munci sau la practicarea cerşetoriei.

Victimele erau bătute, nu primeau mâncare, iar când primeau li se ofereau resturi, erau legate cu lanţuri si chingi sau încuiate pe timpul nopţii ca să nu poată fugi.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: sclavie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close