Antena 3 CNN Actualitate Social Informații șocante despre agresorul de la metrou! Bărbatul a fost la închisoare pentru viol

Informații șocante despre agresorul de la metrou! Bărbatul a fost la închisoare pentru viol

Informații șocante despre agresorul de la metrou! Bărbatul a fost la închisoare pentru viol
15 Sep 2018   •   15:08

Ies la iveală informații șocante despre bărbatul suspectat că ar fi agresat sexual o femeie la stația de metrou Lujerului. 

Acesta are 35 de ani și are antecedente de viol și lovituri cauzatoare de moarte, fapte pe care le-a comis în Teleorman. Individul a fost condamnat la nouă ani de închisoare și-ar fi executat pedeapsa. 

În seara zilei de 25 august, bărbatul și-ar fi urmărit victima până la metrou, s-a năpustit asupra ei și a început să o pipăie. Norocul acesteia a fost că cineva din stație i-a auzit țipetele.

Individul se află acum n bucurești și lucra la un depozit de fier vechi.

În fața oamenilor legii, și-ar fi recunoscut toate faptele.

„În cursul serii de ieri (n.r. vineri), a fost depistat principalul suspect în cazul agresiunii sexuale de la metrou. Bărbatul în cauză a fost depistat pe stradă de polițiști. Bărbatul nu este din bucurești și are 35 de ani. Mulțumim tuturor cetățenilor care s-au implicat. Vorbim de infracțiune care este prevăzut în Codul penal și se pedepsește cu închisoare”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției, Diana Sarca. 

×
Subiecte în articol: agresor metrou inchisoare
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close