Antena 3 CNN Actualitate Social Intelectualul lui Băsescu se "încaieră" cu "franțuzoaica" din sectorul 1

Intelectualul lui Băsescu se "încaieră" cu "franțuzoaica" din sectorul 1

Intelectualul lui Băsescu se "încaieră" cu "franțuzoaica" din sectorul 1
02 Aug 2017   •   18:28

A fost ani de zile unul dintre intelectualii de casă preferați ai lui Traian Băsescu. Mai ales că acesta din urmă se lăuda că i-a citit una dintre cărți, Levantul. I-a luat un mandat și ceva, dar Mircea Cărtărescu nu a rămas dator, l-a apărat public cât a putut pe fostul președinte, înainte de a se lepăda de el și de a deveni protestatar în Piața Victoriei.

Acum, poetul are o altă cauză: accesul în cartierul Greenfield din București, acolo unde și locuiește.

Cărtărescu are și o țintă nouă: pe USR-ista Clotilde Armand căreia îi dedică un mesaj plin de furie și dezamăgire, după ce aceasta s-a declarat împotriva "unei soluţii care pune în pericol eco-sistemul pădurii Băneasa".

"Mesajul meu către Clotilde Armand: cui nu-i pasă de oameni nu are ce căuta în politică. Aţi fost votată de oamenii din Greenfield, cei pe care acum îi trădaţi şi-i înfundaţi în disperare. Asta trebuie să aşteptăm de la USR? Pentru asta v-am votat? Asta aţi face întregii ţări dacă aţi avea puterea?’’, a scris Mircea Cărtărescu pe pagina lui de Facebook.

La jumătatea lunii februarie drumul forestier din Pădurea Băneasa pe care circulau locuitorii ansamblului a fost închis, în urma unei decizii definitive a instanței, acesta nefiind dedicat circulației rutiere, iar oamenii mai puteau ajunge acasă doar prin DN1, pe Aleea Teișani, o arteră cu o bandă de circulație pe sens, ceea ce a dus la blocaje severe și la proteste ale locuitorilor din zonă. 

×
Subiecte în articol: Mircea Cartarescu Clotilde Armand
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close