Antena 3 CNN Actualitate Social Interviu exclusiv cu moștenitorul Domeniului Bran: „Tot ceea ce câștigăm, investim înapoi”

Interviu exclusiv cu moștenitorul Domeniului Bran: „Tot ceea ce câștigăm, investim înapoi”

Interviu exclusiv cu moștenitorul Domeniului Bran: „Tot ceea ce câștigăm, investim înapoi”
01 Iul 2018   •   17:30

Un milion de turiști pe an din toate colțurile lumii vin la Castelul Bran. Nu neapărat Dracula vinde, ci munca unor oameni care au făcut, în ultimii ani, ca legenda lui Țepeș să fie în actualitate și au adaptat-o la legendele moderne. 

Arhiducele Dominic Habsburg, nepotul Reginei Maria, locuiește peste ocean, dar vine de câteva ori pe an la Castelul Bran.

„Am amintiri fericite de aici. Aici a fost casa noastră. A durat ani de zile să mă întorc, dar aici este baza pentru ceea ce am devenit în viață. Sunt multe scene de care îmi amintesc. Eram un copil când am părăsit România. Pentru mine, România a însemnat mereu Bran. Sarmalele sunt preferatele mele”, spune Arhiducele Dominic Habsburg.

„Succesul nostru a fost un miracol. Iubim acest loc. Tot ceea ce câștigăm, investim înapoi. Regina Maria a avut o personalitate extraordinară. Am cunoscut-o pentru o perioadă scurtă de timp. Niciodată în viața mea nu am avut dorințe arzătoare. În ultimii ani, am fost mult mai fericit, iar faptul că m-am întors la Bran, înseamnă mult pentru mine. Sper că ceea ce avem aici, va continua în viitor. E unul dintre cele mai frumoase și mai fericite locuri pe care le cunosc. E un loc special”, a spus moștenitorul Domeniului Bran.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu interviu Castelul Bran
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close