Antena 3 CNN Actualitate Social Ion Cristoiu, scenariu exploziv despre procesul lui Dragnea: Poate îl scoate Iohannis după prezidențiale

Ion Cristoiu, scenariu exploziv despre procesul lui Dragnea: Poate îl scoate Iohannis după prezidențiale

Ion Cristoiu, scenariu exploziv despre procesul lui Dragnea: Poate îl scoate Iohannis după prezidențiale
Sursa foto: foto: captura Antena 3
05 Iul 2019   •   18:28

O ipoteză a specialiștilor spune că există șanse ca Liviu Dragnea să iasă din închisoare. Ion Cristoiu susține că acest lucru e o iluzie și marea problemă a lui Dragnea este ca a fost scos definitiv din viața politică. Acesta susține că poate îl va scoate Iohannis din închisoare, după alegerile prezidențiale.

”Nu există nicio șansă. În noul cod de procedură penală, punctul doi, paragraful b. spune așa: că sentințele de la fond pot fi rejudecate ca nulitate absolută în cazul acestei decizii. Contestația în anulare spune foarte clar că e vorba de sentințe definitive la completuri de cinci. Doi, e o iluzie. Marea problemă în cazul lui Dragnea este faptul că e scos definitiv din viața politică, cu o singură excepție. Dacă e o lovitură de stat militară. Nu are nicio șansă. Nu are cum să revină. Poate după prezidențiale îl eliberează Iohannis.”, a spus Ion Crisotiu, la Antena 3.

 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close