Antena 3 Actualitate Social Italianul care a ucis-o pe Mihaela, mărturie cutremurătoare: „După ce am apăsat pe trăgaci, mi-a spus că mă iubește. Nu m-am putut opri”

Italianul care a ucis-o pe Mihaela, mărturie cutremurătoare: „După ce am apăsat pe trăgaci, mi-a spus că mă iubește. Nu m-am putut opri”

04 Iun 2020   •   18:37
Italianul care a ucis-o pe Mihaela, mărturie cutremurătoare: „După ce am apăsat pe trăgaci, mi-a spus că mă iubește. Nu m-am putut opri”
Sursa foto: Foto: Lastampa

Mihaela, românca împușcată de iubitul italian pe 22 mai, în parcarea unui supermarket din Italia s-a stins din viață după ce două dintre gloanțe i-au atins organe vitale.

În timpul audierilor, iubitul Mihaelei, Francesco Borgheresi, a mărturisit: „După ce am apăsat pe trăgaci, mi-a spus -te iubesc-, dar nu m-am mai putut opri”, potrivit La Stampa.

La audieri, bărbatul de 41 de ani a recunoscut că a ucis-o pe româncă din gelozie, suspectând-o că l-ar fi înșelat de curând cu un bărbat de 50 de ani. 

„Ne-am certat, ea mi-a cerut mulți bani... Și a fost și cu alții, știu. Nu am mai putut să rezist și mi-am pierdut mințile”, a declarat bărbatul.

Rezultatul autopsiei: Ce a omorât-o de fapt pe Mihaela, românca împușcată de un militar italian

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close