Antena 3 CNN Actualitate Social La 13 ani, este elevă eminentă și mândria părinților săi înstăriți. Într-o zi, mama ei a aflat că fiica ei este însărcinată în cinci luni și a sunat la școală. Toți au încremenit când au aflat cine e tatăl copilului

La 13 ani, este elevă eminentă și mândria părinților săi înstăriți. Într-o zi, mama ei a aflat că fiica ei este însărcinată în cinci luni și a sunat la școală. Toți au încremenit când au aflat cine e tatăl copilului

La 13 ani, este elevă eminentă și mândria părinților săi înstăriți. Într-o zi, mama ei a aflat că fiica ei este însărcinată în cinci luni și a sunat la școală. Toți au încremenit când au aflat cine e tatăl copilului
23 Apr 2019   •   00:33

La 13 ani, este elevă doar de 9 și de 10, provine dintr-o familie înstărită și este mândria familiei ei. Dar într-o zi, mama fetei a aflat un secret teribil despre copilă.

Era însărcinată în cinci luni. Mama a sunat imediat la școală să anunțe sarcina și să spună că familia o susține să o ducă până la capăt.

Profesorii elevei din clasa a VII-a au fost șocați când au auzit vestea. Nu se așteptau. Și mai uimitor a fost când au aflat cine este tatăl copilului.

„Mama fetei a sunat diriginta și i-a spus că fiica ei este gravidă în lună mai mare și nu poate face întrerupere de sarcină, spunându-i că familia este de acord ca fata să păstreze sarcina iar ea să își termine școala. Fata, de altfel, este o elevă foarte foarte bună, este liniștită, cuminte și nu se aștepta nimeni la asta. Provine dintr-o familie bună, băiatul locuiește în vecini, are 22 de ani. Am vorbit cu șeful de post din Roșia de Amaradia care mi-a spus că poliția se va autosesiza deoarece fata e minoră iar băiatul este major și chiar dacă familiile se înțeleg fapta nu poate fi negată”, a declarat Ilona Tița, directoarea liceului din Roșia de Amaradia, pentru gorjeanul.

Tatăl fetei, Cosmin Toodor, i-a luat apărarea iubitului fiicei sale, un băiat de 22 de ani, și a precizat că nu e caz de dosar penal deoarece familia a acceptat relația dintre cei doi. „Ce să facem acum, băiatul este din sat de la noi, lucrează cu mine la firma mea. Nu e caz de dosar penal că ei se înțeleg. Băiatul are 22 de ani iar fata a împlinit pe 10 aprilie, 14 ani. Da, noi am informat școala ca fata este gravidă, că o vom susține dar nu e caz de dosar penal. Eu nu sunt de acord ca problema să ajungă la Tribunal. Noi ne cunoaștem, îi susținem și vom face tot posibilul ca situația să nu ajungă la instanță”, a declarat tatăl minorei.

 

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close