Antena 3 CNN Actualitate Social Lazile pliabile din plastic, solutia ideala pentru afacerea ta

Lazile pliabile din plastic, solutia ideala pentru afacerea ta

 Lazile pliabile din plastic, solutia ideala pentru afacerea ta
26 Ian 2018   •   18:13

Modul in care este depozitata marfa in magazin atrage atentia clientilor iar, daca spatiul de retail arata ca dupa bombardament, se impune o corectie serioasa a modelului logistic. Pentru a crea un aspect placut ochiului si pentru a nu da senzatia clientului ca se afla intr-o piata publica si nu intr-un magazin modern, trebuie sa apelam la solutii inovatoare de depozitare a marfurilor.

Ghidandu-se dupa principiul „prima impresie conteaza”, tot mai multe magazine incep sa acorde o atentie sporita felului in care produsele sunt aranjate in incinta de vanzare, fiind constiente ca modul de expunere a marfurilor influenteaza deciziile de cumparare ale clientilor. Expunerea si, totodata, depozitarea produselor in lazi plastic  de calitate devin norma in orice afacere.

In afara de industria alimentara, o nevoie mare de solutii de depozitate si aranjare a produselor o regasim si in magazinele din industria auto. Intram in diverse asemenea spatii care vand piese auto, accesorii, precum si alte componente, si observam ca, desi activitatea se desfasoara in spatii destul de inguste, totul este aranjat ca la carte. Oare care o fi secretul din spatele acestei imagini perfecte?

Daca v-ati intrebat de unde atata ingeniozitate in randul comerciantilor din domeniu, va vom oferi cateva din secretele lor. Acestia folosesc, in primul rand, pentru depozitarea marfurilor containere mici pliabile din plastic, rezistente, stabile si usoare. Prin pliere, acestea ofera o economie de spatiu de pana la 84%.

Atunci cand lucram cu un volum mare de marfa, fiind necesar si transportul acesteia in diverse puncte, astfel de containere pliabile sunt solutia perfecta. Putem astfel efectua transportul cu masini de mici dimensiuni, nefiind nevoiti sa apelam la camioane sau alte autovehicule cu tonaj mare. In acest fel, reusim sa eficientizam activitatea, facand economie la combustibil.

Putem depozita in aceste lazi pliabile un volum mare de componente, economisind spatiu, in acelasi timp.

Trecand inapoi la industria alimentara, aceste navete mici pliabile sunt ideale si pentru depozitarea, transportul si expunerea fructelor si legumelor. Ele nu sunt destinate numai comerciantilor, ci pot fi folosite si de utilizatorii casnici care tin sa aiba o locuinta unde lucrurile nu sunt aruncate la nimereala.

De cele mai multe ori, ne lovim in propria locuinta de aceste inconveniente, atunci cand ni se pare ca avem prea multe lucruri si nu mai stim pe unde sa le mai indesam din lipsa de spatiu.

Atunci cand avem de-a face cu spatii de depozitare largi, ne putem misca in voie cu diversi paleti mutati cu motostivuitorul, insa, cand ne referim la spatii inguste, aceasta activitate de manevrare a marfurilor devine o adevarata corvoada. Lazile pliabile sunt foarte usor de manevrat fiind ideale pentru spatiile inguste, unde manevrele largi sunt practic imposibile.

Totodata, este bine de stiut ca acestea sunt prevazute cu orificii de aerisire si suporturi de eticheta, putand fi produse in culori diferite pentru a facilita identificarea rapida a produsului. Acest tipar dupa care sunt executate permite circulatia aerului in interior, neexistand astfel riscul ca fructele si legumele depozitate sa se altereze.

Aceasta solutie de ambalare in lazi pliabile te poate ajuta sa eficientizezi costurile, fiind adecvate pentru un numar mare de cicluri de utilizare.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close