Antena 3 CNN Actualitate Social Locul din România unde oamenii ştiu cu patru zile înainte cum va fi vremea. Care e explicaţia fenomenului

Locul din România unde oamenii ştiu cu patru zile înainte cum va fi vremea. Care e explicaţia fenomenului

Locul din România unde oamenii ştiu cu patru zile înainte cum va fi vremea. Care e explicaţia fenomenului
13 Iun 2018   •   18:06

Există un loc în România unde oamenii ştiu exact cum va fi vremea cu patru zile înainte. Nu vorbim despre niciun fenomen paranormal, deşi în zonă circulă legende şi poveşti despre mistere neelucidate până acum.

Spaţiul carpato-danubiano-pontic cuprinde multe locuri în care paranormalul se îmbină perfect cu legenda şi fenomenele naturale.

La graniţa judeţelor Harghita şi Covasna, turiştii pot găsi un loc mistic, cu proprietăţi miraculoase, unde se întâlneşte unul dintre cele mai ciudate fenomene din lume: localnicii ştiu exact cum va fi vremea cu patru zile înainte.

Este vorba despre Lacul Sfânta Ana, care s-a format în craterul stins al celui mai tânăr vulcan din România, acum aproximativ 42.000 de ani. Pentru că se alimentează doar din apă de ploaie, este şi foarte curat.

În zonă, rocile vulcanice emană o energie specială pe care o puteţi simţi imediat cum ajungeţi în zonă, potrivit one.ro.

×
Subiecte în articol: vremea
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close