Antena 3 CNN Actualitate Social Loto 6/49: Cine este câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49? A trecut pe lângă moarte și a candidat la primărie

Loto 6/49: Cine este câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49? A trecut pe lângă moarte și a candidat la primărie

Loto 6/49: Cine este câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49? A trecut pe lângă moarte și a candidat la primărie
03 Sep 2017   •   19:54

Un cunoscut om de afaceri din Bârlad susţine că este câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49, anunţând că luni, 4 septembrie, va merge la Loteria Română pentru a revendica premiul în valoare de 2,6 milioane de euro.

Pe lângă premiul de categoria I, omul de afaceri Daniel Andrei a obţinut şi 12 câştiguri de categoria a II-a şi 15 câstiguri de categoria a III-a, valoarea totala a câştigului fiind de 11.956.612,95 lei (peste 2,6 milioane euro), la extragerea care a avut loc în seara zilei de 31 august 2017.

„Am jucat o schemă de opt numere la întreg, pentru care am plătit, aşa cum se ştie 148,98 lei. Am urmărit extragerea de joi şi am văzut numerele care au ieşit. Mi-am dat seama că biletul câştigător este al meu. M-am bucurat, evident, pentru că am planuri mari. Eu joc frecvent la Loto, chiar săptămâna trecută am câştigat cu patru numere 1.600 de lei”, a declarat Daniel Andrei, pentru ziarul Vremea Nouă.

Daniel Andrei a declarat că parte din banii câştigaţi la Loto intenţionează îi investească în construcţia unui bloc de locuinţe în oraşul natal. De altfel, acesta derulează afaceri în domeniul imobiliar încă din anii 90. El deţine un restaurant în Grădina Publică din municipiul Bârlad. Pe lângă afaceri, acesta a cochetat şi cu politica. În 2012, a candidat din partea Partidului Popular- Dan Diaconescu la funcţia de primar al municipiului Bârlad, însă a pierdut alegerilor. Tot de anul 2012 este legat şi cel mai controversat episod din viaţa afaceristului Daniel Andrei. Pe 25 iulie 2012, afaceristul a ajuns la spital în stare gravă după ce s-a împușcat în gură cu un pistol cu bile de cauciuc. Omul de afaceri şi familia acestuia au declarat atunci că s-a împuşcat în gură accidental, în curtea locuinţei, în timp ce curăţa arma.

 

×
Subiecte în articol: Loto 6/49 om de afaceri
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close