Antena 3 CNN Actualitate Social Mafia care condamnă oamenii la moarte. Denunțătorul vorbește în premieră

Mafia care condamnă oamenii la moarte. Denunțătorul vorbește în premieră

Mafia care condamnă oamenii la moarte. Denunțătorul vorbește în premieră
03 Sep 2017   •   21:40

Bolnavi la un pas de moarte refuzați de Casa de Asigurări în poarta instituției. Un martor denunțător în dosarul mafiei din sănătate a vorbit în exclusivitate și a venit cu imagini și documente șocante.

A spus că neputința oamenilor și a celor care ar fi putut să-i ajute, a fost tratată cu indiferență de cei din Asigurări care sunt acum în spatele gratiilor.

„Sunt sute de adrese în care am anunțat că oamenii mor și li se ia dreptul la sănătate. Cu toții vom muri, dar avem dreptul la ultima zi din viață și nimeni nu trebuie să ne ia acest drept”, a declarat Alina Ion, denunțătoarea în dosarul CNAS.

Sesizările Alinei Ion, cea care în trecut asigura îngrijiri medicale la domiciliu pentru peste 65% dintre cei care beneficiau de astfel de servicii au început acum patru ani. Documentele arată câtă lipsă de emapatie aveau cei care vegheau la bunul mers al banilor din Sănătate față de semenii aflați în dificultate. Fotografiile atașate dosarelor arată situația umilitoare și degradantă în care au ajuns acești semeni.

„Ambulanțele plecau cu pacienții acasă și dosarele erau respinse. Am înțeles din convorbirea de la telefon că le vor respinge de la început”, mai spune Ion.

Opt pacienți cărora le-au fost respinse dosarele au murit numai în luna iulie.

.

×
Parteneri
Horoscop 9 iunie 2023. O zodie pune la cale un plan secret
x close