Antena 3 Actualitate Social Mai ceva ca în filme! Muncitori din Iași, implicați într-o bătaie cu cuțite și bâte chiar în clădirea pe care o renovau

Mai ceva ca în filme! Muncitori din Iași, implicați într-o bătaie cu cuțite și bâte chiar în clădirea pe care o renovau

21 Apr 2019   •   13:55
Mai ceva ca în filme! Muncitori din Iași, implicați într-o bătaie cu cuțite și bâte chiar în clădirea pe care o renovau
Sursa foto: Foto: Ziarul de Iași

Muncitorii care lucrau la renovarea unei clădiri din iași s-au luat la bătaie, în încăierare folosindu-se răngi, bâte dar și un cuțit. Bătaia a început în interiorul clădirii și a continuat apoi în fața acesteia. Muncitorii lucrează la reabilitarea fostei clădiri a Universităţii „Petre Andrei“, care acum apaține Universităţii de Medicină şi Farmacie. Mai bine de 10 bărbați au participat la încăierare, iar poliția a deschis o anchetă.

Scenele violente din centrul Iașului au avut loc vineri la prânz iar trecătorii au fost îngroziți să vadă cum muncitorii aruncau unii în alții cu tot ce le pica în mână. În timpul „luptei”, pe sus au „zburat” cărămizi, răngi, şi bucăţi de bordură. Unul din combatanți avea un cuțit iar alții, bâte, relatează ziaruldeiasi.ro. Nu se cunoaște însă, până acum, motivul conflictului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Iaşi, două echipe de muncitori care lucrau în clădire la renovare s-au luat la bătaie, folosindu-se în confruntare și arme albe. Prima echipă a fost scoasă din clădire şi oamenii fugăriți prin parcul din faţă. Bărbatul înarmat cu un cuțit a scăpat cu fuga și a fost prins de polițiști în apropiere. Oamenii legii au deschis un dosar de încăierare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close