Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturia ginecologului agresat în clinica din Galați: Ăsta e motivul pentru care am șters postarea. România se transformă într-o hazna!

Mărturia ginecologului agresat în clinica din Galați: Ăsta e motivul pentru care am șters postarea. România se transformă într-o hazna!

Mărturia ginecologului agresat în clinica din Galați: Ăsta e motivul pentru care am șters postarea. România se transformă într-o hazna!
10 Mar 2019   •   13:51

Medicul ginecolog Costache Botezatu a şters de Facebook postarea cu materialul video în care se vedea cum este agresat de un intelop din Galaţi, chiar în incinta clinicii medicale la care lucrează. Decizia are o cauză uluitoare: cei mai mulţi dintre cei care au postat l-au jignit pe medic şi l-au apărat pe agresor, scrie Adevărul.

Reputatul medic Costache Botezatu (68 ani) şi-a exprimat public amărăciunea pentru faptul că societatea românească alege tot mai des să-i jignească şi să-i umilească pe oamenii educaţi şi, în acelaşi timp, să ridice în slăvi impostura şi proasta creştere.

„Vă rog să mă credeţi că m-am îngrozit de comentariile primite. Din peste 2.000 de comentarii cel puţin 2/3 conţin acuzaţii la adresa medicilor! Ar fi fost şi pentru voi interesant să vedeţi cum suntem priviţi şi ce ni se doreşte – puşcărie, mutilare, moarte”, a scris acesta.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close