Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturia tatălui acuzat că şi-a răpit băiatul din mâinile mamei: "Copilul credea că am murit, pentru că aşa îi spusese ea"

Mărturia tatălui acuzat că şi-a răpit băiatul din mâinile mamei: "Copilul credea că am murit, pentru că aşa îi spusese ea"

Tatăl care şi-a răpit băiatul din mâinile mamei aflate în Italia a vorbit despre acest caz, duminică, în exclusivitate la Antena 3.

Mărturia tatălui acuzat că şi-a răpit băiatul din mâinile mamei: "Copilul credea că am murit, pentru că aşa îi spusese ea"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    28 Noi 2021   •   18:38

Bărbatul spune că şi-a făcut singur dreptate din cauza dorului de copil şi a autorităţilor care nu au făcut demersuri de a-l găsi vreme de doi ani.

Tatăl copilului a spus că nu înţelege cum a ajuns copilul în Italia, cum a fost scos din ţară în 2019 şi, mai mult, o acuză pe mamă de rele tratament şi abuzuri.

Acum, pe numele lui este emis de autorităţile italiene un mandat de arestare. 

Pe 5 octombrie, mama băieţelului, Alexandra, a mobilizat presa din două state. David fusese răpit din mâinile ei chiar de tatăl copilului, iar femeia cerea ajutorul autorităţilor ca să-şi găsească băiatul.

Bărbatul îşi explică gestul şi prin faptul că nu-şi văzuse copilul de trei ani. 

"Când i-am văzut, ea era cu telefonul în mână şi a vrut să sune la 112 când m-a văzut. Atunci am luat copilul în braţe şi spontan m-am dus la dubă.

Copilul s-a bucurat când m-a văzut, el nici nu ştia că mai trăiesc. Copilul credea că tatăl lui a murit, pentru că aşa îi spusese mama lui şi aşa a fost ameninţat, să nu mai vorbească de tata", susţine Bogdan Hristache, tatăl minorului, în exclusivitate la Antena 3.

Au venit cu trenul în România şi la vamă spune că a mers să se predea. Dar, continuă el, autorităţile au vrut doar o semnătură din partea lui. Apoi, a predat copilul la Protecţia Copilului Arad şi de atunci nu l-am mai văzut.

Acum, bărbatul o acuză pe mama lui David că a părăsit ţara ilegal cu minorul, pentru că el nu şi-a dat acordul.

În baza mandatului italian, tatăl copilului a stat 24 de ore în arest, la noi.

Mama minorului, Alexandra Moraru, a fost contacta tă de presă, dar nu a vrut să comenteze acuzaţiile.
 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close