Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturii halucinante din dosarul fostului șef DIPI. Ce spun localnicii despre ritualurile șamanice

Mărturii halucinante din dosarul fostului șef DIPI. Ce spun localnicii despre ritualurile șamanice

Oamenii din localitatea dâmboviţeană Stăneşti, unde se află clinica iubitei lui Gelu Oltean, rup tăcerea şi fac mărturii halucinante! Ei povestesc că în imobilul ridicat în 2017 se consumau droguri. Iar zona era tranzitată de maşini de lux - fapt confirmat şi de primarul din Răcari.

Mărturii halucinante din dosarul fostului șef DIPI. Ce spun localnicii despre ritualurile șamanice
16 Dec 2019   •   16:48

”Era vorba de plante medicinale, dar sunt fel și fel. Îi zăpăcește. Erau halucinogene. Vedeam mașini. Era pe aici de ziceai ca e la București, la meseriași. Auzeam că a fost și Botezatu. Veneau oameni cu bani. Am înțeles că e privată. Trec și mașini de lux. Ne minunăm când le vedem, ce să facem”, spun localnicii.

”Oltean cunoaște legislația foarte bine. E ceva care îmi scapă. Unde a avut scăparea să interpreteze ca ceea ce se întâmplă acolo e la limita legii. Mă intersectam deseori, chiar și pe drumurile de exploatare, cu mașini de lux, mașini care arată ca erau persoane importante”, a declarat prmarul din Răcari.

Într-un interviu acordat la începutul acestui an, Gelu Oltean afirma cã el însuşi a trecut prin aceste procedee de purificare spirituală "Aya-huasca este un tratament de purificare a sufletului, a minţii şi a corpului, care schimbă pe oricine, nu doar pe mine. Dar, într-adevăr, nu oricine are curajul să treacă prin asta. Din ignoranţă, există o înţelegere greşită cu privire la aya-huasca. În traducere înseamnă viţa de vie a sufletului. Dacă s-ar citi din curiozitate reţetarul acestui ceai pe Wikipedia, că e la îndemâna oricui, s-ar putea vedea că există diferite reţete ce pot fi folosite oriunde în lume legal şi unele doar în America de Sud. Ambele reţete au acelaşi efect vindecător al unui spectru foarte larg de boli şi afecţiuni" - spunea în luna februarie Gelu Oltean.

Mărturii halucinante din dosarul fostului șef DIPI. Ce spun localnicii despre ritualurile șamanice

×
Subiecte în articol: dipi Gelu Oltean
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close