Antena 3 CNN Actualitate Social Măsură de ultimă oră în scandalul pașapoartelor. Oamenii care stau la cozi interminabile vor fi transportați la un alt sediu

Măsură de ultimă oră în scandalul pașapoartelor. Oamenii care stau la cozi interminabile vor fi transportați la un alt sediu

Măsură de ultimă oră în scandalul pașapoartelor. Oamenii care stau la cozi interminabile vor fi transportați la un alt sediu
de M.Z.    |    16 Aug 2017   •   15:39

UPDATE 15.39 - Oamenii care stau la cozi la Direcția de pașapoarte de la sediul din Pipera vor fi transportați la sediul din Amzei, pentru a evita astfel aglomerația. 

Astfel, cei care doresc vor fi transportați la alte cozi. 

Pentru această operațiune, patru mașini Logan cu numere de MAI au sosit miercuri după-amiază de la sediul din Pipera.

Decizia mutării oamenilor la sediul din Piața Amzei a fost luată de conducerea Direcției Pașapoarte.

UPDATE 13.18 - Ministrul de Interne, Carmen Dan, a cerut miercuri conducerii de la Direcția Pașapoarte să vină cu măsuri concrete care să ducă la reducerea aglomerației din sediul de la Pipera. Șefa de la Interne vrea ca la această direcție să se lucreze la capacitate maximă, după haosul din ultimele zile, când sute de persoane au stat la cozi pentru ridicarea actelor.

"Doamna ministru a solicitat directorului DGP să actualizeze analiza privind măsurile concrete de extindere a infrastructurii şi necesităţile de suplimentare cu personal care să deservească la capacitate maximă toate sediile care se confruntă cu un număr mare de cereri. Termenul este de două zile. Totodată, ministrul de Interne a solicitat Direcţiei Generale de Paşapoarte să prezinte, astăzi, o soluţie pentru reducerea aglomeraţiei din Pipera", a afirmat Monica Dajbog, într-o declaraţie de presă.

Totodată, reprezentanții MAI spun că haosul s-ar fi creat, după ce, pe 15 august, directorii celor două sedii din Pipera și Piața Amzei au comunicat prost, astfel că deschiderea clădirilor ar fi întârzit cu 15 minute.

De aici, susțin, reprezentanții Ministerului de Interne, s-ar fi creat aceste cozi interminabile. 

”Șefii celor două instituții își cer scuze”, a spus purtătorul de cuvânt de la MAI, Monica Dajbog.

----------------------------

Știrea inițială 11.21

Haosul de la Direcția de la Pașapoarte pare că nu se mai sfârșește. Sute de oameni stau şi miercuri la cozile interminabile pentru a-şi schimba documentele de călătorie. 

Proasta organizare de la Serviciile de Paşapoarte şi Înmatriculări este în atenţia ministrului de Interne, Carmen Dan.

În tot acest timp, şefa instituţiei, care a fost chemată de ministrul de Interne Carmen Dan pentru discuţii, spune că nu știe de ce este chemată la minister. 

Carmen Dan a convocat miercuri dimineaţă toţi şefii serviciilor pentru explicaţii. De ce se întârzie deschiderea noului sediu este un o altă problemă la care ministrul cere un răspuns ferm.

×
Subiecte în articol: pasapoarte cozi carmen dan
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close