Antena 3 Actualitate Social Medicul cu care s-a fotografiat Gabriela Firea, detalii despre operația primarului general: „A fost o suferință digestivă benignă”

Medicul cu care s-a fotografiat Gabriela Firea, detalii despre operația primarului general: „A fost o suferință digestivă benignă”

13 Ian 2019   •   18:03
Medicul cu care s-a fotografiat Gabriela Firea, detalii despre operația primarului general: „A fost o suferință digestivă benignă”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost operată recent, laparoscopic, din cauza unei afecțiune gastro-intestinale acute.

Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino, alături de care Gabriela Firea s-a fotografiat la ieșirea din spital, a spus ce a pățit edilul. 

Citește și: Gabriela Firea anunță a fost bolnavă. Primarul le mulțumește medicilor de la Cantacuzino și Colentina

„A fost o suferință digestivă benignă. A avut un compartamentul corect, din punct de vedere instituțional. S-a făcut o comisie de medici care au rezolvat problema. Recuperarea nu e grea, toate lucrurile au decurs bine”, a spus Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino, la un post de televiziune. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close