Antena 3 CNN Actualitate Social Mesajul înfiorător postat de un tânăr motociclist din România cu câteva clipe înainte să moară

Mesajul înfiorător postat de un tânăr motociclist din România cu câteva clipe înainte să moară

Mesajul înfiorător postat de un tânăr motociclist din România cu câteva clipe înainte să moară
Sursa foto: foto: replicaonline.ro
13 Aug 2015   •   14:03

Marius Gheorghe, cunoscut de prieteni ca Mario, a fost înmormântat miercuri, 12 august, la Medgidia, scrie replicaonline.ro. Tânărul şi-a pierdut viaţa în urma unui cumplit accident rutier, petrecut luni, 10 august. Însă, ceea ce postase pe contul său de Facebook le umple acum ochii de lacrimi celor care l-au îndrăgit: „Şi când mor vreau să-mi scrie pe mormânt: n-am cedat, n-am fost laş, n-am fost drac, dar nici sfânt”. În plus, acesta a postat un text în care şi-a prevestit, parcă, moartea.

Mario, în vârstă de 26 de ani, lucra în cadrul Bazei Militare din Medgidia, iubea motocicletele şi făcea parte din mai multe grupuri dedicate acestei pasiuni. Prin urmare, tânărul cunoştea riscurile la care se expune, exprimându-şi gândurile într-un text postat la descrierea profilului său. Cuvintele sunt sfâşietoare, de parcă Mario şi-ar fi aşternut clipa morţii pe internet, înainte ca aceasta să vină.

Mai multe, pe replicaonline.ro.

×
Subiecte în articol: motociclist
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close