Antena 3 CNN Actualitate Social Mesajul năucitor al unui preot din Cluj pentru cei care merg la UNTOLD

Mesajul năucitor al unui preot din Cluj pentru cei care merg la UNTOLD

Mesajul năucitor al unui preot din Cluj pentru cei care merg la UNTOLD
04 Aug 2018   •   18:44

Preotul din Cluj care anul trecut spunea că UNTOLD "e închinat lui Satan" şochează din nou, cu un nou mesaj adresat celor care se află zilele acestea la festivalul din Cluj-Napoca. UNTOLD are loc în perioada 2-5 august, scrie Libertatea.

Claudiu Metean, un preot din Cluj-Napoca, a publicat pe reţeaua de socializare un mesaj adresat celor care se află zilele acestea la Untold.

„PENTRU CEI CARE MAI ÎNTREABĂ DE UNTOLD

Aceasta este judecata, că Lumina a venit în lume şi oamenii au iubit întunericul mai mult decât Lumina. Căci faptele lor erau rele. Că oricine face rele urăşte Lumina şi nu vine la Lumină, pentru ca faptele lui să nu se vădească. Dar cel care lucrează adevărul vine la Lumină, ca să se arate faptele lui, că în Dumnezeu sunt săvârşite. (IOAN 3 19-21)

Noaptea e pe sfârşite; ziua este aproape. Să lepădăm dar lucrurile întunericului şi să ne îmbrăcăm cu armele luminii. Să umblăm cuviincios, ca ziua: nu în ospeţe şi în beţii, nu în desfrânări şi în fapte de ruşine, nu în ceartă şi în pizmă; Ci îmbrăcaţi-vă în Domnul Iisus Hristos şi grija de trup să nu o faceţi spre pofte. (Romani 13, 12-14)

Mai multe, pe Libertatea.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close