Antena 3 CNN Actualitate Social Mesajul șocant care a apărut pe pagina de Facebook a șoferului care a provocat cumplitul accident făcând Live pe Facebook

Mesajul șocant care a apărut pe pagina de Facebook a șoferului care a provocat cumplitul accident făcând Live pe Facebook

Mesajul șocant care a apărut pe pagina de Facebook a șoferului care a provocat cumplitul accident făcând Live pe Facebook
14 Oct 2018   •   13:58

Accidentul cumplit în care o fetiţă în vârstă de nouă ani şi un bărbat, care era în direct pe Facebook, au murit a șocat întreaga Românie.

Așa că nu e de mirare că acest lucru a împărțit lumea în două tabere.

Atât pe pagina familiei Pănescu, care și-a pierdut fiica, cât și pe pagina lui Florin Muntean au curs mesaje de condoleanțe.

Un mesaj șocant a fost însă postat pe pagina șoferului vinovat. „A distrus viața unor oameni nevinovați...numai în pace nu se va odihni”, a scris cineva.

Accidentul rutier a avut loc vineri noaptea, între localităţile Jebel şi Voiteg, pe drumul naţional 59, care leagă Timişoara de Moraviţa, în judeţul Timiş.

Florin Muntean își conducea mașina înmatriculată în Italia și venea dinspre Timișoara, când la ieșirea din localitate Jebel, a intrat în spatele unui tractor, ricoșând pe contrasens. Mașina sa a intrat apoi în coliziune directă cu o alta care circula regulamentar din sens opus.

În urma accidentului, Florin a murit pe loc, el fiind proiectat la câțiva metri de drum prin parbriz. Cadavrul său a fost găsit de polițiștii și medicii de pe ambulanțele sosite la fața locului.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close