Antena 3 CNN Actualitate Social „Mi-e poftă să fac bine” împreună cu Fundația pentru Copii Ronald McDonald (P)

„Mi-e poftă să fac bine” împreună cu Fundația pentru Copii Ronald McDonald (P)

„Mi-e poftă să fac bine” împreună cu Fundația pentru Copii Ronald McDonald (P)
16 Noi 2016   •   12:51

Campania „Mi-e poftă să fac bine” continuă și anul acesta în toate restaurantele McDonald’s în perioada 14 – 20 noiembrie. În acest an, cauza pentru care lupta Fundația este construirea celei de a treia case Ronald McDonald.

Până în prezent, peste 15.000 de familii au fost primite în “Casele departe de casă” Ronald McDonald din București și Timișoara. Casele construite prin intermediul Fundatiei oferă cazare gratuită și toate condițiile necesare părinților ai căror copii sunt internați în spitale pentru tratamente pe termen lung. Pe toată durata tratamentului părinții sunt aproape de copii, pentru a le oferi toată susținerea și dragostea.

Elena, mama Sarei, 6 ani, Casa Ronald McDonald București:

Mă numesc Elena și de aproape 3 ani vin cu fiica mea la recuperare. Mulțumim că ajutați atâtea suflete să nu își trăiască copilăria într-un spital.”

În cadrul campaniei ”Mi-e poftă să fac bine!” derulată în perioada 14 – 20 noiembrie, McDonald’s donează Fundației Ronald McDonald câte un leu din prețul fiecărui Big Mac sau McChicken (sandviș sau meniu) vândut.

McHappy Day este cel mai mare eveniment anual al Fundației pentru Copii Ronald McDonald. Persoane publice, parteneri, angajați și prieteni ai McDonald’s devin purtători ai mesajului ”Mi-e poftă să fac bine” pentru a susține cauza Fundației pentru Copii Ronald McDonald.

Despre Fundația pentru Copii Ronald McDonald

Fundația pentru Copii Ronald McDonald a fost înființată în 1998 și este principalul donator pentru cele două case Ronald McDonald din Timișoara și din București care găzduiesc familiile copiilor spitalizați pe durata tratamentelor medicale îndelungate. În total, peste 15.000 de familii au fost primite în aceste “Case departe de casă”. McHappy Day este cel mai mare eveniment anual caritabil pe care McDonald’s îl organizează în vederea strângerii de fonduri pentru Fundația pentru Copii Ronald McDonald.

De asemenea, începând cu anul 2013 Fundația este coordonată de un consiliu onorific, din care fac parte:
Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, directorul spitalului de copii Grigore Alexandrescu
Prof. Univ. Dr. Mărgit Șerban, directorul secției de hemato-oncologie a spitalului de copii Louis Țurcanu
Dr. Alin Popescu, Medic specialist de medicină sportivă
Dna. Amalia Nastase, personalitate publică
Dl. Daniel Boaje, director general al McDonald’s in România

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close