Antena 3 CNN Actualitate Social Ministrul Sănătății: S-a luat decizia de a i se desface contractul de muncă asistentei care a bruscat un copil

Ministrul Sănătății: S-a luat decizia de a i se desface contractul de muncă asistentei care a bruscat un copil

Ministrul Sănătății: S-a luat decizia de a i se desface contractul de muncă asistentei care a bruscat un copil
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    24 Iul 2018   •   19:14

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că s-a luat decizia de a i se desface contractul de muncă asistentei din Dâmboviţa filmată că a bruscat un copil.

„E un copil abandonat, un copil cu grave probleme de sănătate, asistenta - însărcinată. Am luat legătura cu cei de acolo, cu managerul spitalului şi mi-a spus că comisia de disciplină a luat decizia de a desface disciplinar contractul de muncă al acestei asistente şi că vor anunţa şi Ordinul Asistenţilor. Eu cred că cine nu are vocaţie nu are ce căuta în sistemul sanitar. Trebuie să iubeşti oamenii, să ai simpatie. Această persoană nu are empatie, nu iubeşte oamenii. Îmi este greu să mă exprim. E un comportament pe care categoric îl dezaprob şi nu aş mai vrea să îl văd în spitalele din România”, a declarat Sorina Pintea, la Antena 3.

„În prima fază am crezut că e trucaj, nu puteam să îmi imaginez că un om, o asistentă medicală, o femeie, o viitoare mamă poate să aibă acest comportament. Cred că nu are nicio scuză şi cred că nicio explicaţie nu stă în picioare”, a mai spus Sorina Pintea.

×
Subiecte în articol: Ministrul Sanatatii Sorina Pintea
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close