Antena 3 CNN Actualitate Social Modul inedit prin care un deținut a încercat să evadeze dintr-o închisoare

Modul inedit prin care un deținut a încercat să evadeze dintr-o închisoare

Modul inedit prin care un deținut a încercat să evadeze dintr-o închisoare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
10 Mai 2017   •   20:54

Un deținut din Honduras a încercat un mod inedit prin care a încercat să evadeze din închisoare. Acesta s-a deghizat în femeie, și-a pus o perucă blondă și ochelari de soare. Încercarea sa a dat însă greș, informează BBC News.

Ideea se pare că i-a venit după ce o femeie și-a uitat actul de identitate în penitenciar, în timp ce vizita un deținut. Bărbatul a încercat să se deghizeze pentru a semăna cât mai mult cu ea. În ziua în care a încercat să-și ducă planul la bun sfârșit, s-a îmbrăcat într-o rochie lungă, și-a pus ochelari de soare și sâni falși.

Mai mult de atât, s-a machiat și și-a făcut manichiura. După ce a terminat totul, el a încercat să iasă din închisoare alături de familiile altori deținuți. Potrivit Libertatea.ro, a reușit să treacă de un filtru, însă mersul său a atras atenția altor gardieni.

Aceștia l-au pus să-și dea ochelarii de soare jos, iar când au vorbit cu el și-a dat seama că are voce de bărbat. Nu a durat mult și planul bărbatului a ieșit la iveală. „Machiajul nu a putut să ascundă faptul că era un bărbat”, a spus purtătorul de cuvânt al închisorii.

Acum, pedeapsa bărbatului va fi prelungită pentru tentativa sa de evadare, în timp ce oficialii l-au avertizat că ar putea să fie transferat la o altă închisoare, considerată cea mai periculoasă din țară.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close