Antena 3 CNN Actualitate Social Nicolae al României, mărturisire după patru ani: "Sunt tatăl copilului Nicoletei Cîrjan”

Nicolae al României, mărturisire după patru ani: "Sunt tatăl copilului Nicoletei Cîrjan”

Nicolae al României, mărturisire după patru ani: "Sunt tatăl copilului Nicoletei Cîrjan”
Sursa foto: Foto: Nicolae al României/ Facebook
27 Mai 2019   •   19:55

O mărturisire ce vine la aproape 4 ani de la excluderea nepotului Regelui Mihai din linia de succesiune.

În urmă cu trei ani şi jumătate, fostul principe Nicolae se afla în mijlocul unui scandal de paternitate. La acea vreme, o fostă colaboratoare a sa, Nicoleta Cîrjan, devenea mămica unei fetiţe, botezate Iris Anna - cel mai probabil după Regina Ana. Potrivit Nicoletei Cîrjan, tatăl micuţei refuzase orice implicare, iar ea şi-a asumat singură "sarcina şi creşterea copilului.

La 4 ani de la excluderea sa din linia de succesiune, nepotul Regelui Mihai a declarat într-un mesaj postat pe contuld e Facebook că este tatăl copilului.

”În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. 

Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fața de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. 

Din dorința expresa de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să incetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris Nicolae al României, pe contul personal de Facebook.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close