Antena 3 CNN Actualitate Social O fetiță de numai doi ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină. Micuța a decedat pe patul de spital din București

O fetiță de numai doi ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină. Micuța a decedat pe patul de spital din București

Fetiţa de doi ani, accidentată grav în urma coliziunii dintre două autoturisme, joi seara, pe DN 2, pe raza localităţii Costeşti, a murit la un spital din Capitală, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bunilă.

O fetiță de numai doi ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină. Micuța a decedat pe patul de spital din București
Sursa foto: sursă foto: Agerpres.ro
31 Ian 2020   •   11:01

Potrivit sursei citate, fetiţa a fost intubată şi transferată la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti, dar din cauza rănilor a decedat în scurt timp.

"Celelalte victime ale accidentului sunt internate pe secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Buzău", a mai declarat sursa citată.

Patru persoane au fost rănite, între care şi o fetiţă de doi ani, în urma coliziunii dintre două automobile ce a avut loc, joi seara, pe DN 2, între localităţile buzoiene Costeşti şi Spătaru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Marie Vrapciu, din primele date, un autoturism condus de o şoferiţă de 26 de ani din Gherăseni, din direcţia Bucureşti către Buzău, la ieşire din localitatea Costeşti, a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de un bucureştean de 43 de ani.

"Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferiţei şi a celor doi pasageri, un bărbat de 28 de ani şi o minoră de doi ani, dar şi a şoferului bucureştean, toţi fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale", a declarat sursa citată.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bunilă, a declarat că "la UPU au ajuns două persoane grav rănite, dintre care un copil în vârstă de doi ani, în stare foarte gravă, intubat, şi tatăl acestuia, cu multiple leziuni.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: DN2 accident în Bucureşti
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close