Antena 3 CNN Actualitate Social O vânzătoare, amendată de un polițist la locul de muncă: „E strigător la cer!”

O vânzătoare, amendată de un polițist la locul de muncă: „E strigător la cer!”

O vânzătoare de la un magazin de cartier a fost amendată pentru că, aflată în timpul programului, a refuzat să-i prezinte poliţistului local adeverinţa necesară pentru justificarea deplasării.

O vânzătoare, amendată de un polițist la locul de muncă: „E strigător la cer!”
29 Apr 2020   •   18:38

Femeia din Oţelu Roşu, judeţul Caraş-Severin, a primit o amendă de 2.000 de lei, sumă mult mai mare decât salariul său pe o lună.

„A ajuns în faţa magazinului, a împins bariera şi i-am spus că nu are voie să intre pentru că, în primul rând, este ora închiderii şi în al doilea rând noi servim de la uşă. A început scandalul cu mine: «Ce, eu nu am voie să intru? Nu vezi cine sunt eu?» Au fost nişte discuţii. În acel moment, mi-a spus: «O să te aranjez eu. Dă-mi adeverinţa de serviciu». Nu avea nici mască, nici mănuşi, i-am arătat-o de la pult şi i-am spus să cheme un echipaj cu mască şi mănuşi că le-o înmânez: «Bine, nenorocito! Te aranjez eu pentru asta”, a povestit vânzătoarea pentru Adevărul.

Deși s-a plâns primarului și a crezut că s-a rezolvat, pe 28 aprilie, femeia s-a trezit cu o nouă amendă. „În cazul ăsta nu mai pot să mă mai adresez nici primăriei, doar instanţei. E strigător la cer. Eu merg la serviciu, sunt expusă. Am o familie. Salariul meu lunar este de 1.700 de lei. Eu  nu pot să plătesc o amendă de 2.000 de lei pentru că un comunitar îşi permite aşa ceva. O să mă adresez instanţei. Chiar nu pot să o las aşa pentru că este un abuz. Eu eram în timpul serviciului, nu eram nici la plimbare nici pe stradă. Eu dacă merg doi metri la magazin îmi fac declaraţie”, a declarat Sofia Obrejan.

 

×
Subiecte în articol: amenda
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close