Antena 3 CNN Actualitate Social Olimpicul de 13 ani, bătut de mamă, a refuzat plasamentul

Olimpicul de 13 ani, bătut de mamă, a refuzat plasamentul

Olimpicul de 13 ani, bătut de mamă, a refuzat plasamentul
Sursa foto: Foto: captură Antena 1
20 Mai 2017   •   08:42

Olimpicul de 13 ani bătut şi muşcat de propria mamă a refuzat sa fie luat de lângă ea şi dus într-un centru de plasament. 
Inspectorii de la Protecția Copilului s-au dus să îl ia de acasă, dar băiatul nu a vrut să plece. Mama lui, angajată în Ministerul de Interne, a făcut un angajament scris că nu îl va mai agresa nici măcar verbal. Femeia susţine că băiatul a încercat de fapt să o atace, însă vecinii spun altceva.

”Nu vrea să părăsească casa, el îşi iubeşte foarte mult membrii familiei şi nu doreşte să părăsească domiciliul. Mama şi-a luat angajamentul că va asigura copilului o îngrijire corespunzătoare, că nu-l va mai agresa pe copil sub nicio formă, nici verbal, nici fizic.Noi o să monitorizăm situaţia copilului pentru că în acest moment părinţii au, de fapt, drepturile părinteşti suspendate. Aceste drepturi şi obligaţii părinteşti sunt delegate către directorul general al DGASPC. Un posibil scenariu ar fi ca băiatul să locuiască pentru o perioadă, împreună cu tatăl său. Mama s-a ales cu dosar penal pentru violenta in familie.”, a declarat Corina Drăgan, DGASPC Gorj.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close