Antena 3 CNN Actualitate Social Omul de afaceri din Târgu Jiu bătut cu ranga pe stradă, mărturisiri dure: „Au vrut să mă omoare”

Omul de afaceri din Târgu Jiu bătut cu ranga pe stradă, mărturisiri dure: „Au vrut să mă omoare”

Omul de afaceri din Târgu Jiu bătut cu ranga pe stradă, mărturisiri dure: „Au vrut să mă omoare”
Sursa foto: Foto: captura video
03 Iul 2019   •   19:34

Omul de afaceri Florin Glodeanu, din Târgu Jiu, care a fost bătut cu brutalitate, marţi, în plină stradă, chiar lângă locuinţa sa, de către doi indivizi, a făcut primele declaraţii despre acest incident.

Acesta a povestit cum s-a întâmplat totul şi în ce stare se află după ce a fost lovit cu pumnii şi cu un obiect din fier, asemănător unui ciocan: „Am ieşit din casă la ora 8.00 fără zece şi am găsit roata la maşină tăiată şi când am vrut să mă întorc să iau o cheie a venit cineva din spate să-mi ceară telefonul să dea un bip, dar am văzut că vrea să mă agreseze şi am făcut o eschivă, a dat cu mine jos şi altul a venit cu un obiect din fier, la vreo 30-40 de centimetri, stil ciocan. După ce au considerat că au făcut treaba au fugit. M-au lovit mai mult în picioare. Au vrut să mă lovească şi în alte părţi, dar s-au speriat de ceva, de o femeie care a venit, şi au fugit. Nu am suferit fracturi, dar am găuri în picior şi muşchiul este făcut ca un fel de carne de şniţel. Nu am voie să mă deplasez. Am avut şi noroc”.

Citiți și Om de afaceri bătut cu bestialitate cu ranga pe o stradă din Târgu Jiu. Totul a fost filmat (VIDEO)

„Mă marchează faptul că s-a întâmplat la ora 8.99 dimineaţa, într-o zonă în care locuiesc oameni cunoscuţi, să te aştepte doi oameni la poartă. În locul meu poate să fie oricine supără pe cineva. Contra unei sume de bani poate să trimită o «săgeată». Mă interesează cine i-a trimis. Cred că au fost profesionişti. Nu-i cunoşteam. Au acţionat la o comandă. La cum văd filmarea, cred că au vrut să mă omoare, aşa cum am simţit-o. Am pus mâinile în cap şi au dat la picioare că erau mai libere“, a declarat afaceristul pentru adevarul.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close