Antena 3 CNN Actualitate Social Pensionara karatistă din România care uluiește lumea

Pensionara karatistă din România care uluiește lumea

Pensionara karatistă din România care uluiește lumea
06 Aug 2016   •   15:59

Luminiţa Mihai are 58 de ani, dar nu se sfieşte să-şi pună la podea adversarii mult mai tineri. A lucrat 32 de ani ca sudor electric, iar acum are centura albastră în arte marţiale mixte. În sala de antrenamente a ajuns dintr-o întâmplare şi nu mai vrea să iasă, scrie adevarul.ro.

Vârsta nu este o piedică pentru a face sport. O demonstrează Luminiţa Mihai (58 de ani), pe care ambiţia şi pofta de viaţă au determinat-o să se autodepăşească şi să devină un exemplu pentru alţii. Fire activă, s-a hotărât să schimbe ceva în stilul său de viaţă şi a mers să facă mişcare la Club Sportiv Ager Târgovişte în urmă cu doi ani. „Am venit la modelare corporală, pentru că începusem să mă îngraş. Ajunsesem la 87 de kilograme. Mă dureau genunchii, mă durea mijlocul, nu era bine deloc. Am început antrenamentele, am început să alerg şi să vin la sală. Acum am 71 de kilograme şi am scăpat de dureri“, povesteşte Luminiţa. care susţine că şi-a îmbunătăţit sănătatea şi şi-a înfrumuseţat viaţa prin sport. 

Şi-a comparat analizele de sânge făcute înainte să ia decizia de a se antrena cu cele de acum, iar rezultatele, spune ea, sunt vizibile. „Sunt modificări mari. În plus, cred că acesta este reversul medaliei. Am muncit mult în viaţă, am avut greutăţi, iar acum mă bucur că ceea ce fac fac pentru mine“, crede Luminiţa Mihai. Acum sportul s-a transformat în pasiune, astfel că femeia de 58 de ani a progresat foarte mult. În prezent, are centura albastră la arte marţiale mixte, performanţă la care nu se ajunge cu uşurinţă.

Continuarea, pe adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: pensionara
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close