Antena 3 CNN Actualitate Social Situație reovltătoare în Dolj. Polițiști, amenințați și loviți într-un spital

Situație reovltătoare în Dolj. Polițiști, amenințați și loviți într-un spital

Situație reovltătoare în Dolj. Polițiști, amenințați și loviți într-un spital
02 Noi 2018   •   09:01

Un tânăr de 22 de ani a lovit cu picioarele tot ce a găsit în cale la spitalul din Băilești, județul Dolj, înjurând și încercând să atace și polițiștii. Tânărul mersese la spital să-și recupereze tatăl, prins beat la volan.

Tatăl tânărului, în vârstă de 53 de ani, fusese oprit la un control al Poliției Municipiului Băilești și, la testarea cu aparatul alcooltest, s-a constatat o concentrație de 0,54 mg/l acool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Dolj, la spital s-a prezentat și fiul bărbatului, în vârstă de 22 de ani, care a manifestat un comportament agresiv, înjurând și lovind cu picioarele bunurile pe care le întâlnea în cale. ”Voi muriți de mâna mea„, a strigat tânărul polițiștilor.

Politiștii au fost nevoiți să intervină pentru a-l ține sub control pe tânărul dezlănțuit, iar în cele din urmă, după ce a înjurat și polițiștii, tânărul a fost condus la sediul Poliției.

×
Subiecte în articol: politisti
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close