Antena 3 CNN Actualitate Social Preşedintele ANSVSA, mesaj pentru turiști: Nu cumpărați de la colțul străzii

Preşedintele ANSVSA, mesaj pentru turiști: Nu cumpărați de la colțul străzii

Preşedintele ANSVSA, mesaj pentru turiști: Nu cumpărați de la colțul străzii
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Iul 2017   •   19:35

Preşedintele ANSVSA a transmis, miercuri, un mesaj turiștilor. Geronimo Brănescu spune că litoralul românesc este sigur din punct de vedere al siguranţei alimentare, și le recomandă celor care merg în vacanță să nu cumpere de la colțul străzii, potrivit libertatea.ro.

„Litoralul românesc este sigur din punct de vedere al siguranţei alimentare. Sigur, lucrurile sunt perfectibile, nimic nu e perfect, dar în fiecare an încercăm să fim mai buni. Sfatul pentru consumatori este să îşi achiziţioneze produsele din unităţi înregistrate şi autorizate sanitar-veterinar, să nu se bucure la chilipiruri, să nu se bucure la produsele „pseudo tradiţionale”, care se regăsesc la tot felul de colţuri de stradă sau pe mai ştiu eu unde, de-a lungul traseelor turistice sau şosele, să nu îşi ţină produsele, indiferent că vorbim despre cei care se deplasează la mare pe malul Mării Negre sau în alte zone cu potenţial turistic, să nu îşi lase produsele un timp îndelungat sub influenţa razelor de soare”, a transmis, miercuri, preşedintele ANSVSA, Geronimo Brănescu, printr-un comunicat de presă.

Inspectorii sanitar-veterinari şi pentru siguranţa alimentelor care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2017 au continuat controalele pe litoral, ei verificând, în perioada 17 – 19 iulie, 74 de unităţi.

×
Subiecte în articol: litoral turisti
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close