Antena 3 CNN Actualitate Social Prima declarație a criminalului de la depoul CFR: „O iubeam. M-a sunat la telefon să aud cum face dragoste cu băiatul din depou” (VIDEO)

Prima declarație a criminalului de la depoul CFR: „O iubeam. M-a sunat la telefon să aud cum face dragoste cu băiatul din depou” (VIDEO)

Prima declarație a criminalului de la depoul CFR: „O iubeam. M-a sunat la telefon să aud cum face dragoste cu băiatul din depou” (VIDEO)
Sursa foto: Foto: opiniatimisoarei.ro
17 Apr 2019   •   10:30

O crimă șocantă îngrozea marți seară Timișoara. O tânără de 30 de ani a fost înjunghiată de fostul iubit în timp ce stătea pe o bancă din depoul CFR Timişoara.

Prins de polițiști, bărbatul și-a recunoscut vina și spune că a fost orbit de gelozie.

Citiți și Crimă îngrozitoare în depoul Gării de Nord din Timișoara. O femeie a fost înjunghiată mortal de fostul iubit. Mărturiile martorului (VIDEO)

El a mărturisit și de ce a recurs la acest gest fatal: „Am fost gelos. O iubeam. M-a sunat la telefon să aud cum face dragoste cu băiatul din depou”, a declarat tânărul, care a mai spus că imediat după crimă a aruncat cuţitul şi s-a dus în Gara de Nord din Timişoara. 

Citiți și Primele imagini cu criminalul care a omorât o femeie în Timișoara. Cum arată călăul care a ucis un suflet nevinovat - VIDEO

Cei doi aveau un copil împreună, iar femeia mai avea încă trei din alte relații. 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close