Antena 3 CNN Actualitate Social Prima reacție a lui Marian Petrache, după ce dosarul său a fost clasat: ”În România a fost și încă este corupție și lupta împotriva corupției trebuie să continue.”

Prima reacție a lui Marian Petrache, după ce dosarul său a fost clasat: ”În România a fost și încă este corupție și lupta împotriva corupției trebuie să continue.”

Prima reacție a lui Marian Petrache, după ce dosarul său a fost clasat: ”În România a fost și încă este corupție și lupta împotriva corupției trebuie să continue.”
Sursa foto: Foto: Marian Petrace/ Facebook
02 Feb 2018   •   16:23

DNA încasează lovitură după lovitură. Dosarul împotriva liberalului Marian Petrache a fost clasat, deoarece nu existau probe pentru acuzaţiile de luare de mită și șantaj. Dosarul fusese deschis ca urmare a unor denunţuri făcute de fostul primar din Jivala, Adrian Mladin. Răspunsul a fost formulat de DNA pentru jurnaliştii de la sursazilei.

Marian Petrache a avut o primă reacție după aflarea deciziei.

”În România a fost și încă este corupție și lupta împotriva corupției trebuie să continue. În același timp, consider că nu trebuie să fie făcute abuzuri asupra niciunui om, indiferent dacă este sau nu om politic. Acesta este motivul pentru care nu vreau să dezvolt, nu vreau să se interpreteze. Eu fiind om politic și întâmplându-mi-se ce mi s-a întâmplat, nu vreau să se tragă concluzia că lupta împotriva corupției nu este necesară. Însă este nevoie și de o lege a răspunderii magistraților, la fel cum procurorii trebuie sprijiniți printr-o legislație adecvată în lupta împotriva corupției.

Vestea am primit-o cu bucurie , dar nu vreau să comentez prea mult despre ea, pentru că n-aș vrea să fie interpretată în niciun fel situația mea. Mă doare ce mi s-a întâmplat, dar în același timp n-am cum să nu recunosc că lupta împotriva corupției trebuie să continue. Fără abuzuri, dar lupta împotriva corupției trebuie să continue. În concluzie: a fost o experiență dureroasă pentru mine. Nu trebuie citit acest lucru că nu ar trebui să fie continuată lupta împotriva corupției. Ea trebuie să fie continuată, în paralel cu luarea tuturor măsurilor, astfel încât să nu se poată întâmpla abuzuri, deoarece pentru un om politic bunul cel mai de preț este imaginea sa.”, a transmis Petrache.

×
Subiecte în articol: reactie dosar
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close