Antena 3 CNN Actualitate Social Primăria București vrea să preia Romexpo. Ce și-a propus Firea să facă în acest complex

Primăria București vrea să preia Romexpo. Ce și-a propus Firea să facă în acest complex

Primăria București vrea să preia Romexpo. Ce și-a propus Firea să facă în acest complex
de M.Z.    |    16 Iul 2017   •   14:31

Primăria Municipiului Bucureşti vrea să preia în administrare Complexul Romexpo, de la Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), pentru a organiza activităţi culturale, educative, sportive şi de agrement, potrivit unei propuneri ce va fi discutată în CGMB.

"Municipiul Bucureşti înregistează un deficit major de zone necesare activităţilor în domeniul cultural, educativ şi sportiv. În acest sens, municipiul Bucureşti a identificat, ca oportunitate de realizare a unei zone care să confere posibilitatea organizării activităţilor culturale, educative şi sportive, imobilul Romexpo, din Bulevardul Mărăşti (...)", se arată în Raportul de specialitate al proiectului, care va fi supus votului în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), din 19 iulie.

Pe 23 noiembrie 2016, Bucureştiul a încheiat, pe o perioadă de patru ani, un protocol de parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, pentru a organiza activităţi culturale, educative şi sportive.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Romexpo Gabriela Firea primaria capitalei
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close