Antena 3 Actualitate Social Prinţul Charles va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Babes-Bolyai

Prinţul Charles va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Babes-Bolyai

25 Mai 2017   •   16:39
Prinţul Charles va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Babes-Bolyai
Sursa foto: Foto: Agerpres

Prinţul de Wales, Alteţa Sa Regală Charles, va primi în 29 iunie titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Babes-Bolyai, din Cluj-Napoca, a anunţat, joi, instituţia de învăţământ superior. Evenimentul va avea loc într-un cadru restrâns la care jurnaliştii vor avea accesul restricţionat, potrivit news.ro.

Prinţul Charles a afirmat că vizitele sale anuale în România ”sunt deja o tradiţie a ultimilor 20 de ani”. ”Îmi doresc să explorez şi să cunosc şi alte zone minunate ale României, cum ar fi Delta Dunării sau Maramureşul”, a arătat Prinţul de Wales. 

Prinţul Charles deţine două proprietăţi în România: una în Valea Zălanului (judeţul Covasna), care este deschisă turiştilor, şi o alta în satul Viscri (judeţul Braşov). Casa de la Viscri este şi sediul Fundaţiei Prinţul de Wales, unde este deschis un Centru de Pregătire de care benecifiază ucenici, meşteri artizani, studenţi şi arhitecţi din întreaga ţară.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close