Antena 3 CNN Actualitate Social Profesorul de la o şcoală din Capitală, acuzat că a agresat sexual o elevă, a fost arestat

Profesorul de la o şcoală din Capitală, acuzat că a agresat sexual o elevă, a fost arestat

Profesorul de la o şcoală din Capitală, acuzat că a agresat sexual o elevă, a fost arestat
31 Mar 2018   •   13:28

Update:  Profesorul de la şcoala privată din Sectorul 3 al Capitalei acuzat că ar fi agresat sexual o elevă a fost arestat preventiv, informează Poliţia Capitalei. 

Update: Profesorul din Capitală, acuzat că a atins o elevă de 9 ani în zone intime, a fost reţinut, vineri seară, de către poliţişti. El este cercetat se poliţiştii Secţiei 13 pentru agresiune sexuală.

Știre inițială: Un profesor de la o şcoală din Capitală este audiat de poliţişti, vineri seară, după ce o persoană a depus o plângere susţinând că fiica sa minoră a fost atinsă în zonele intime de către bărbat.

Potrivit Poliţiei Capitalei, la Secţia 13 de Poliţie s-a prezentat vineri o persoană care a reclamat că fiica sa minoră a fost atinsă în zonele intime de către un cadru didactic de la şcoala unde urmează cursurile primare.

Bărbatul a fost dus la audieri la Poliţie, cercetările în acest caz fiind continuate sub supravegherea procurorilor parchetului Judecătoriei Sector 3, pentru agresiune sexuală, scrie News.ro.

×
Subiecte în articol: profesor
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close