Antena 3 Actualitate Social Proprietarii de terase: Un singur om la masă, la o distanţă de doi metri de altul, din 1 iunie

Proprietarii de terase: Un singur om la masă, la o distanţă de doi metri de altul, din 1 iunie

de M.Z.    |    14 Mai 2020   •   16:07
Proprietarii de terase: Un singur om la masă, la o distanţă de doi metri de altul, din 1 iunie Hepta

Proprietarii de terase preconizează că acestea se vor redeschide cel târziu pe 1 iunie, iar antreprenorii din industrie anunţă că la o masă va sta o singură persoană.

"Suntem, astăzi, într-o poziţie de sendviş între două puteri ale statului - Parlamentul şi Guvernul -, sperăm ca această situaţie de incertitudine să se finalizeze până la sfârşitul săptămânii. Nu este normal ca o industrie ca a noastră, atât de importantă pentru România, să stea într-o situaţie de nepredictibilitate aşa cum este astăzi", spune Dragoş Petrescu, fondatorul grupului City Grill, potrivit mediafax.ro.

Ca măsuri de protecţie a clienţilor, proprietarii de terase iau în calcul măştile de protecţie, măsurarea temperaturii şi distanţarea meselor.

"Un număr de o persoană la fiecare masă, maximum doi metri între mese, maximum 200 de persoane pentru prima fază, primele două săptămâni, ca etapă de probă în deschiderea industriei", anunţă Dragoş Petrescu.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close