Antena 3 CNN Actualitate Social Proprietarii de terase: Un singur om la masă, la o distanţă de doi metri de altul, din 1 iunie

Proprietarii de terase: Un singur om la masă, la o distanţă de doi metri de altul, din 1 iunie

Proprietarii de terase preconizează că acestea se vor redeschide cel târziu pe 1 iunie, iar antreprenorii din industrie anunţă că la o masă va sta o singură persoană.

Proprietarii de terase: Un singur om la masă, la o distanţă de doi metri de altul, din 1 iunie
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    14 Mai 2020   •   16:07

"Suntem, astăzi, într-o poziţie de sendviş între două puteri ale statului - Parlamentul şi Guvernul -, sperăm ca această situaţie de incertitudine să se finalizeze până la sfârşitul săptămânii. Nu este normal ca o industrie ca a noastră, atât de importantă pentru România, să stea într-o situaţie de nepredictibilitate aşa cum este astăzi", spune Dragoş Petrescu, fondatorul grupului City Grill, potrivit mediafax.ro.

Ca măsuri de protecţie a clienţilor, proprietarii de terase iau în calcul măştile de protecţie, măsurarea temperaturii şi distanţarea meselor.

"Un număr de o persoană la fiecare masă, maximum doi metri între mese, maximum 200 de persoane pentru prima fază, primele două săptămâni, ca etapă de probă în deschiderea industriei", anunţă Dragoş Petrescu.
 

×
Subiecte în articol: terase Dragoş Petrescu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close