Antena 3 CNN Actualitate Social RABLA PENTRU ELECTROCASNICE. Cum te poți înscrie în program

RABLA PENTRU ELECTROCASNICE. Cum te poți înscrie în program

RABLA PENTRU ELECTROCASNICE. Cum te poți înscrie în program
18 Iun 2019   •   12:07

RABLA PENTRU ELECTROCASNICE. Programul Rabla pentru electrocasnice s-a dovedit a fi un succes la ediţia de luna trecută, Administraţia Fondului pentru Mediu emiţând peste 124.000 de vouchere de care au beneficiat circa 74.000 de persoane fizice. 

RABLA PENTRU ELECTROCASNICE. Fondurile alocate, în valolare totală de 40 de milioane de lei nu au fost cheltuite în totalitate, motiv pentru care a fost lansată cea de-a doua sesiune.   „Persoanele fizice care s-au înscris la ediţia trecută nu au mai şi cumpărat produsele noi. Au rămas neconsumate vouchere de peste 28.269.300 lei, milioane de lei. Pentru aceste vouchere s-a demarat astăzi noua ediţie. au fost probleme cu aplicaţia, dar acum înscrierile se pot face, accesând solicitant.afm.ro”, au declarat pentru ”Adevărul” reprezentanţii AFM. 

RABLA PENTRU ELECTROCASNICE. Finanţarea se va acorda sub formă de vouchere, pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, după cum urmează: a) 200 lei pentru maşini de spălat rufe cu eficienţa energetică A++; b) 300 lei pentru maşini de spălat rufe cu eficienţa energetică A+++; c) 300 lei pentru maşini de spălat vase cu eficienţa energetică A++; d) 400 lei pentru maşini de spălat vase cu eficienţa energetică A+++; e) 400 lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţa energetică la răcire (A+++/ A++); f)300lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare cu eficienţa energetică A++; g)400 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare cu eficienţa energetică A+++; h) 200 lei pentru televizoare cu eficienţa energetică A şi A+; i) 400 lei pentru televizoare cu eficienţa energetică A++ şi A+++.  

 

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close