Antena 3 Actualitate Social Răsturnare de situație în cazul lui Gheorghe Burnei. Medicul s-a pensionat

Răsturnare de situație în cazul lui Gheorghe Burnei. Medicul s-a pensionat

30 Sep 2017   •   15:06
Răsturnare de situație în cazul lui Gheorghe Burnei. Medicul s-a pensionat

Medicul Gheorghe Burnei s-a pensionat, informează un post de televiziune, care a publicat textul unui document potrivit căruia medicul şi-a încetat activitatea la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti în data de 22 septembrie 2017.
 
"Domnului Gheorghe Burnei, profesor universitar la Disciplina Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii "Marie Courie", Departamentul 11, Facultatea de Medicină, îi încetează contractul individual de muncă începând cu data de 22.09.2017, fiind pensionat pentru limită de vârstă", se arată într-o decizie semnată de Ioanel Sinescu, rectorul UMF "Carol Davila" din Bucureşti.

Burnei a primit, recent, aprobarea din partea Tribunalului Bucureşti să profeseze într-un spital de stat. Burnei mai primise acest drept în luna august, însă decizia instanţei a fost contestată de procurori. Nici de această dată decizia nu este definitivă.

Chirurgul Gheorghe Burnei a fost acuzat de luare de mită şi de faptul că a făcut experimente pe copii.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close