Antena 3 CNN Actualitate Social Răsturnare de situație în cazul preotului acuzat că a bătut un copil la ora de religie - VIDEO

Răsturnare de situație în cazul preotului acuzat că a bătut un copil la ora de religie - VIDEO

Răsturnare de situație în cazul preotului acuzat că a bătut un copil la ora de religie - VIDEO
Sursa foto: foto: Monitorul de Botoșani
27 Mar 2019   •   12:47

Răsturnare de situație în cazul copilului care ar fi fost bătut de profesorul de religie. 

Presupusul incident a avut loc la şcoala din Baranca, unde un elev în vârstă de 11 ani de etnie romă ar fi fost lovit cu capul de perete de profesorul de religie şi tras de ureche, pentru că băiatul nu ar fi vrut să-şi facă semnul crucii, potrivit relatărilor mamei copilului.

Jurnalistul Paul Gabriel Andrei a făcut publice imaginile de pe camerele de supraveghere de la ieșirea din școală. 

„Iată o captură de pe filmarea de la școala presupusei agresiuni. Vedeți în colț data și ora, se potrivesc cu cele despre care s-a tot scris, e vineri la prânz după ore. E o filmare pe care o au și anchetatorii. Mai există și o a doua, dintr-un alt unghi, care certifică același lucru.

Copilul în roșu este cel despre care toată presa a spus că a fost agresat. Totul bazat pe mărturia mamei și a unui diagnostic pus de medici. Eu mă aflu în posesia întregii filmări, m-am uitat de câteva ori la ea și copilul nu are absolut nimic. Se joacă, se hârjonește cu colegii săi de clasă. Pleacă absolut liniștit către casă. Pentru un copil care a suferit un traumatism cranio-cerebral ar fi imposibil să se manifeste astfel.

Orice s-a petrecut între școală și casă nu poate să știe nimeni. Sau chiar acasă. Ce mai vreți de la mine? E închis cazul? V-ati dat seama că ați fost manipulați, mințiți și că sunteți părtași la linșarea unui om, vinovat doar pentru faptul că e profesor și preot în același timp”, a scris el pe Facebook.

 

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close