Antena 3 CNN Actualitate Social Răzvan Ciobanu a murit. Viața neștiută a creatorului de modă. Ce spunea despre moarte și retragerea din modă

Răzvan Ciobanu a murit. Viața neștiută a creatorului de modă. Ce spunea despre moarte și retragerea din modă

Răzvan Ciobanu a murit. Viața neștiută a creatorului de modă. Ce spunea despre moarte și retragerea din modă
29 Apr 2019   •   08:54

Răzvan Ciobanu a murit la 43 de ani într-un accident de circulație, în Constanța, chiar în a doua zi de Paște. Creatorul de modă ar fi pierdut controlul mașinii și s-ar fi izbit de un copac.

Puțini sunt cei care cunosc, cu adevărat, povestea lui Răzvan Ciobanu, designer-ul având suișuri și coborâșuri care l-au afundat într-o gravă depresie în urmă cu zece ani.

Vica Blochina a fost vedeta de la Antena 1 care i-a adresat cele mai îndrăznețe întrebări lui Răzvan Ciobanu în cadrul unui interviu senzațional. Aceasta l-a făcut pe creatorul de modă să vorbească și despre moarte sau retragerea lui din modă: “Nu m-am gândit cui o să las toată șandramaua. O să fie cineva care să vrea să continue. Poate o să mă retrag pe coastă, pe Saint-Tropez”, a spus Răzvan Ciobanu la un moment dat.

”După ce ai o relație de cinci ani, atunci când te desparți e ca un divorț. (…). Eu trec greu peste o despărțire… vreo lună și jumătate mi-a luat și după am început să nu mai văd lucrurile meschin și negru. Nu, nu ies… (…). Lasă-mă să mă vait, să mă tăvălesc pe jos.

Bine, e importantă relația cu ambii părinți, dacă mă întrebi pe mine (n.r.: răspunsul lui Răzvan Ciobanu la întrebarea: « Cum te înțelegi cu mama») și e bine să-l lași pe copil să aleagă cui să se destăinuie. (…). Eu cred că nu eram lepră; nu mi-a plăcut școala, dar m-am dus până în anul patru de facultate. (….). Acum îmi pare rău că nu am terminat-o. (…). Au fost perioade și perioade. Acum am tot ce îmi doresc de la părinții mei.”, a mărturisit designerul în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close