Antena 3 CNN Actualitate Social Reacție incredibilă la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. O femeie a început să țipe tare: ”Ei l-au omorât...”

Reacție incredibilă la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. O femeie a început să țipe tare: ”Ei l-au omorât...”

Reacție incredibilă la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. O femeie a început să țipe tare: ”Ei l-au omorât...”
02 Mai 2019   •   12:22

Foarte mulți oameni s-au adunat pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Răzvan Ciobanu. Pe lângă multe vedete care și-au făcut apariția, îndurerate, la biserică, au venit și oameni obișnuiți, care îl cunoșteau pe Răzvan doar de la televizor.

O femeie a strigat în gura mare că designerul a fost omorât și că este convinsă de acest lucru, scrie cancan.ro. 

”Față de alte vedete, Răzvan Ciobanu era foarte cuminte și de asta mi-a plăcut de el. Dar el, săracul, cred că a căzut și într-o depresie puternică, din care nu a mai putut să își mai revină. Oricum, moartea lui a fost foarte dificilă, eu cred că a fost pus de cineva și omorât. Îmi pare rău, că era un copil tânăr, măcar să îl lase să trăiască, de ce nu l-a lăsat să trăiască? Ei l-au omorât, mafia, mafia cu drogurile l-au omorât, eu așa cred. Nu a fost un accident, de ce l-au schimbat, de ce i-au întors mâinile sus, de ce l-au pus pe o parte și de ce nu l-a lăsat așa cum a căzut el? Persoana care l-a omorât, a căzut la 100 de metri de unde a căzut el și a murit„, a declarat femeia care a venit să își ia rămas- bun de la Răzvan Ciobanu.
 

×
Subiecte în articol: femeie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close