Antena 3 Actualitate Social România, promovată turistic de o jurnalistă din Italia: „Nu este mai prejos decât renumitele Ibiza şi Mykonos”

România, promovată turistic de o jurnalistă din Italia: „Nu este mai prejos decât renumitele Ibiza şi Mykonos”

29 Oct 2018   •   18:28
România, promovată turistic de o jurnalistă din Italia: „Nu este mai prejos decât renumitele Ibiza şi Mykonos”
Sursa foto: Foto: carlotta_clerici/Instagram

Carlotta Clerici este o jurnalistă din Italia care a venit în România pentru a-și petrece ziua de naștere. Tânăra a împărtășit experienta cu cititorii Corriere della Sera. 

„Preţuri super-mici, mâncare excelentă şi o viaţă socială care rivalizează cu cea din Insulele Baleare şi Mykonos: de la excursii în castelele din Transilvania până la mina de sare fantasmagorică din Turda“, aşa descrie Carlotta Clerici vizita în România, într-un articol cu titlul „Uitaţi de Ibiza, toată lumea în România: noua destinaţie pentru turismul ieftin“.  

Carlotta a fost impresionată de centrul istoric „îngrijit şi fermecător“, dar şi de restaurantele pentru toate buzunarele.

Despre viața de noapte din București, Carlotta spune că „nu este mai prejos decât renumitele Ibiza şi Mykonos: poţi să te distrezi toată noaptea, în localurile din centrul vechi găsind de la karaoke la cluburi elegante cu cea mai mare concentraţie de femei frumoase pe centimetrul pătrat sau muzică populară“, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: jurnalista România

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close