Antena 3 CNN Actualitate Social Românul care a premeditat crima perfectă

Românul care a premeditat crima perfectă

Românul care a premeditat crima perfectă
14 Mai 2019   •   08:38

Românul care a îngrozit Italia a fost la un pas de crima perfectă, spun anchetatorii italieni. Bărbatului de 26 de ani i-a căzut victimă o fostă campioană la atletism, care nu-i răspundea la avansuri. 

Fosta sportivă era originară din Tunisia şi se stabilise la Roma. Românul a convins-o să se întâlnească cu el pe un pod. O cameră de luat vederi, aţintită întâmplător spre ei, a înregistrat mometul crimei.

Calm, Ştefan Iulian Catoi a plecat spre arest aşa cum obişnuia să îşi facă mereu apariţia. Atent până la cel mai mic detaliu la imaginea lui. 

Presa din Italia îl descrie ca pe individ îndrăgostit de propria imagine şi de viaţa bună. 

Anchetatorii italieni nu au, însă, nicio îndoială. Băcăuanul de 26 de ani apare pe camerele de supraveghere în timp ce o împinge pe femeia de 37 de ani de pe podul Sisto în noaptea de 1 mai. Se ascunde în spatele unei maşini, iar când femeia este neatentă o împinge de la 20 de metri înălţime. 

Putea fi crima perfectă. Fără martori, fără arme, fără urme pe corp. I-ar fi luat chiar şi telefonul din poşetă, pentru a lăsa impresia unui jaf. În România dar şi în Italia, avea antecedente de furt. Nimeni nu îl credea, însă capabil de un asemenea gest.

Ştefan şi victima lui se cunoşteau, scriu jurnaliştii din peninsulă. Tânărul era îndrăgostit de femeia de 37 de ani care, însă, nu simţea acelaşi lucru. În seara crimei, s-au întâlnit la insistenţele românului într-un bar, iar tânăra l-a respins, din nou. Poliţia crede că, sub influenţa alcoolului, tânărul s-a răzbunat. Ştefan Iulian Catoi este acuzat de crimă cu premeditare şi riscă până la 25 de ani de închisoare.  

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close