Antena 3 Actualitate Social Romulus Popescu: Tiroida este poarta de intrare a supărărilor. De ce fac oamenii boala Alzheimer

Romulus Popescu: Tiroida este poarta de intrare a supărărilor. De ce fac oamenii boala Alzheimer

29 Oct 2017   •   15:16
Romulus Popescu: Tiroida este poarta de intrare a supărărilor. De ce fac oamenii boala Alzheimer

Parapsihologul Romulus Popescu susține că inima este un sac de box de care se lovesc sentimentele și emoțiile. Popescu, afirmă în emisiunea Voi cu Voicu, realizată de Mirela Voicu, la Antena 3, că a descoperit și cauzele apariției bolii Alzheimer.

"Tiroida este poarta de intrare a supărărilor în general. De exemplu, stau cu cineva pe care nu pot să-l înghit. Mult timp stând cu acea persoană, la un moment dat nu mai pot să înghit mâncarea. Am avut cazuri. Și le-am făcut tratamentul care a eliminat cauzele care duceau la acel lucru. Inima e doar un sac de box, în care dăm cu sentimente, cu emoții, dăm cu sentimente, cu emoții, prin glanda tiroidă merge prin neurovegetativ și vine la inimă pumnul de la tiroidă.

Fiecare tip de cancer are o anumită frecvență de la un anumit tip de sentiment.

Alzheimerul. Persoanele care fac această afecțiune sunt persoane care în viață au vrut să cuprindă totul și să stăpânească tot ce se întâmplă în jurul lor. Să treacă prin filtrul lor tot. Această dorință de a coordona tot produce tulburare pe zona neuronală, mor neuronii mai mult decât în alte cazuri și cu timpul apare această boală. La fel și cu Parkinsonul, tot pe bază psihică este", a declarat Romulus Popescu, la Antena 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close