Antena 3 CNN Actualitate Social RUSALII 2018. Decizie de ultimă oră a Jandarmeriei de Rusalii

RUSALII 2018. Decizie de ultimă oră a Jandarmeriei de Rusalii

RUSALII 2018. Decizie de ultimă oră a Jandarmeriei de Rusalii
25 Mai 2018   •   17:06

RUSALII 2018 Peste 6.000 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la 700 de manifestări religioase, cultural-artistice şi sportive la care vor participa peste 750.000 de persoane, cu ocazia Rusaliilor.

RUSALII 2018 "În intervalul 25 - 28 mai, Jandarmeria Română a dispus intensificarea măsurilor şi suplimentarea efectivelor pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranţă şi linişte publică la nivel naţional, precum şi pentru soluţionarea operativă a sesizărilor cetăţenilor. Zilnic, peste 6.000 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică atât pe timp de zi, cât şi de noapte, în locurile unde sunt aşteptate peste 750.000 de persoane: lăcaşuri de cult, staţiuni turistice, zone de agrement, precum şi la diverse evenimente cultural-artistice şi sportive, în preajma cluburilor, restaurantelor, a zonelor comerciale, pe arterele intens circulate din marile oraşe, pentru prevenirea faptelor de natură antisocială", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Române.

RUSALII 2018 Urmare a numărului mare de turişti prezenţi în staţiunile montane în această perioadă, Jandarmeria Montană îşi va intensifica acţiunile pe traseele turistice şi în zonele unde este posibil să se producă evenimente, jandarmii fiind pregătiţi să intervină în situaţii de urgenţă pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate, dar şi în cazul constatării unor abateri de la normele legale.

RUSALII 2018 Peste 750 de jandarmi se vor afla la datorie în zona staţiunilor turistice şi balneare, precum şi a traseelor montane, se precizează în comunicat.

RUSALII 2018 Având în vedere afluxul mare de persoane către litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română acţionează zilnic cu un efectiv de 200 de jandarmi, astfel încât turiştii care aleg să îşi petreacă minivacanţa în staţiunile de la malul mării să se bucure de un climat de ordine şi siguranţă publică.

RUSALII 2018 Jandarmeria Română îi sfătuieşte pe toţi cetăţenii ca, în cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, să se adreseze direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică din proximitatea lor sau să solicite sprijin prin sistemul unic de urgenţă "112"

×
Subiecte în articol: Rusalii
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close